Autosloperij Woerden

Autosloperij Woerden

Autosloperij Woerden is het autodemontage bedrijf voor uw (sloop)auto en inkoop en verkoop van auto onderdelen


Autosloperij Woerden — auto onderdelen — Sloopauto inkopen

Autodemontage van Spanje uit INGEN (autosloperij Woerden) is aangesloten bij STIBA en ARN en  beschikken over diverse certificaten en erkenningen.


Autodemontage van Spanje is de autosloperij Woerden (en omstreken)

Autodemontage van Spanje is de autosloperij op het gebied van autorecycling en gebruikte auto onderdelen en is al jaren actief. Wij scoren hoog op het gebied van duurzaam en maatschappelijk ondernemen. De sloopauto staat centraal en dagelijks zijn we bezig met materiaal en product hergebruik welke een hoge bijdrage levert aan het milieu. Wilt u meer weten over ons bedrijf kijk dan op onze website.

Bel voor vragen naar Tel. 0344-691354. Wij zijn vanuit Woerden goed bereikbaar.

 

Gratis uw sloop auto ophalen in de regio Woerden en omstreken door onze ophaaldienst

Wie een sloopauto of schadeauto heeft, belt Autodemontage van Spanje. Wij zijn meer dan 54 jaar marktleider en de autosloperij uit de regio Woerden. Wij komen de sloopauto (sloopauto inkoop) die rijp is voor de sloop gratis bij u ophalen. Bel ons! 0344-691354

 

UW AUTO DIRECT AANMELDEN KLIK HIER!
 

Hoge vergoeding Autosloperij Woerden

Naast onze gratis ophaaldienst bieden wij u een hoge prijs voor uw sloopauto, schade auto of defecte auto en ontvangt u ter plaatse het RDW vrijwaringbewijs. De sloopauto wordt naar de autosloperij gebracht waar we de defecte auto een milieuvriendelijke wijze demonteren. De gebruikte auto onderdelen worden opgeslagen in ons magazijn. Deze autorecycling of autodemontage gebeurt volgens de eisen van ARN. Wel een prettig idee voor wie, net als wij, begaan is met het milieu. 

UW AUTO DIRECT AANMELDEN KLIK HIER!

 

Maatschappelijk verantwoord ondernemen (Autosloperij Woerden - Autodemontage van Spanje)

MVO zit in het hart van ons bedrijf. Uit de sloopauto willen wij zoveel mogelijk materialen recyclen (zoals gebruikte onderdelen) en op die manier het milieu sparen. Hoe meer materiaal wij uit een auto kunnen recyclen, des te minder afval blijft er over. Wij zijn continu bezig om het proces verder te verbeteren wat dan weer zorgt voor een hoger rendement. Op ons bedrijf staat een complete shredderinstallatie waarbij we alle materialen van een auto nog beter van elkaar kunnen scheiden. Hierdoor zijn we in staat om meer dan 96% van alle materialen van een auto te kunnen hergebruiken. Veel items van deze installatie hebben we in eigen huis ontwikkeld en we zijn het enigste autodemontagebedrijf in Nederland die alles in eigen huis verwerkt.


Heeft u vragen dan zijn wij altijd per e-mail of telefonisch bereikbaar.

 

Naar onze auto sloperij vanaf elke woonplaats

Weten wat autodemontage van Spanje u biedt voor uw sloopauto? Neem dan contact met ons op.

Ook bij: Autosloperij Haarlem, Autosloperij Gouda, Autosloperij Staphorst, Autosloperij Montfoort


Autodemontage van Spanje is de auto sloperij van de regio Woerden en omstreken denk hierbij onder andere aan de volgende plaatsen:

 

  • Harmelen, Kamerik, Kanis, De Meije, Zegveld, Barwoutswaarder, Bekenes, Breeveld, Breudijk, Cattenbroek, De Bree, Geestdorp, Gerverscop, Harmelerwaard, Houtdijken, Kromwijk, Lagebroek, Mijzijde, Oud-Kamerik, Reijerscop, Rietveld, Teckop